Tapahtumapaikat

Kino Tapiola (Mäntyviita 2, Tapiola)

Kino Tapiola on festivaalin oma tunnelmallinen elokuvateatteri, joka sijaitsee parin minuutin kävelymatkan päässä Espoon Kulttuurikeskuksesta. 

Teatterin aula - ja salitilat ovat esteettömät lukuunottamatta WC-tiloja. Lisätietoa teatterin esteettömyydestä

Espoon Kulttuurikeskus (Kulttuuriaukio 2, Tapiola)

Espoon kulttuurikeskuksessa sijaitsee festivaalin suurin sali Tapiolasali sekä pienempi Louhisali. Kulttuurikeskuksella sijaitsee myös festivaalin Olohuone.

Kulttuurikeskuksen pääsisäänkäynti sekä molemmat salit ovat esteettömät. Lisätietoja Kulttuurikeskuksen esteettömyydestä

Vindängen-musiikkitalo (Tuulikuja 6, Tapiola)

Musiikkia, teatteria, näyttelyitä ja ajankohtaisia kirjailijavierailuija. Tapiolassa, Espoon Folkhälsantalon yhteydeydessä sijaitseva Vindängen tarjoaa kulttuurielämyksiä ja vapaan sivistystyön mahdollisuuksia kaiken ikäisille.

Lisätietoa musiikkitalon esteettömyydestä.

Hanasaaren kulttuurikeskus (Hanasaarenranta 5, Hanasaari)

Hanasaari on ihastuttava paikka keskellä Espoon saaristoa, aivan Helsingin keskustan kupeessa. Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla.

Lisätietoa Hanasaaren esteettömyydestä.

Kannusali (Kannusillankatu 4, Espoon keskus)

Kannusali on teatteri- ja  elokuvaesityksiin ja konsertteihin suunniteltu esitysareena Espoon keskuksessa. Tunnelmallinen maanalainen teatteri tarjoaa monipuolista elokuva- ja tapahtumaohjelmaa kaikenikäisille.

Lisätietoa Kannusalin esteettömyydestä.

Sellosali (Soittoniekanaukio 1 A, Leppävaara)

Sellosali on akustisesti yksi pääkaupunkiseudun korkeatasoisimmista musiikkisaleista, jossa järjestetään säännöllisesti myös elokuvanäytöksiä. Sali sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ­­Espoon Leppävaarassa.

Lisätietoa Sellosalin esteettömyydestä.

Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora (Järvenperäntie 1-3, Järvenperä)

Pikku-Aurora on iloisten kohtaamisten paikka Espoon Järvenperässä lapsille ja aikuisille. Haluamme tuottaa hersyviä nauruja, kujeilevia katseita ja paljon hassuttelevia hetkiä kaikille pihapiirimme saapuville ystävillemme. Pikku-Aurorassa esitetään animaatioita päiväkotiryhmille.

Lisätietoa Pikku-Auroran esteettömyydestä.

Elokuvateatteri Orion (Eerikinkatu 15, Helsinki)

Orion on Helsingin Kampissa vuonna 1928 auennut art deco -teatteri. Helsingin vanhimpiin elokuvateattereihin kuuluva Orion on ollut arkiston teatteriesitysten näyttämönä vuodesta 1984 lähtien. Elokuvateatteri Orionissa järjestetään Junior Cinén näytöksiä koululaisille.

Lisätietoa elokuvateatteri Orionin esteettömyydestä.