Ilmoittaudu mukaan Junior Cinén kummiluokaksi keväälle 2019!

Elokuvia, tekijävieraita ja festivaalitunnelmaa - tule kurkistamaan elokuvafestivaalin kulissien taakse!


Viime toukokuussa festivaalitiimissämme debytoivat kummiluokkalaiset, jotka osallistuivat elokuvatapahtuman tuotantoon. Etsimmekin nyt jälleen kahta elokuvista ja sosiaalisesta mediasta kiinnostunutta kouluryhmää toteuttamaan yhdessä seuraavaa festivaalia toukokuussa 2019!

Junior Cinén kummiluokka toimii festivaalitiimin apuna ja avustaa erilaisissa tehtävissä festivaalin aikana Espoon Tapiolassa. Työtehtäviin lukeutuu mm. näytöksiin ilmoittautuneiden ryhmien vastaanotto, elokuvien tekijävieraiden haastattelu näytösten yhteydessä ja sosiaalisen median sisällöntuotanto. Mikäli ryhmänne on mediaorientoitunut, on myös ennen elokuvia valkokankaalla esitettävän festivaalitrailerin tekeminen mahdollista!

Ideaaliryhmämme olisi energinen ja ahkerasti toimeen tarttuva, kulttuurista, elokuvista ja sosiaalisesta mediasta kiinnostunut espoolainen 5. tai 6. luokka. Tapahtumapaikka sijaitsee helppojen kulkuyhteyksien päässä Tapiolan alueella.

Ilmoittautuminen kummiluokaksi käynnistyy maanantaina 10.12.2018 ja mukaan voi ilmoittautua aina perjantaihin 18.1.2019 saakka. Mukaan valituille ryhmille ilmoitetaan valinnasta helmikuun alussa. Ensi kevään festivaali järjestetään toukokuun alkupuolella vapun jälkeen.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: maria.lehtonen(a)espoocine.fi

Viime kevään tunnelmia Instagramissa.

Kuva 1: Kirkkojärven koulun kummiluokkalaisia valmiina ottamaan vastaan näytöksiin saapuvia ryhmiä.

Kuva 2: Aarnivalkean koulun kummiluokkalaisia haastattelemassa tekijävieraita Tapiolasalissa.

Kuvat: Justus Mättö