Junior Ciné on muutakin kuin elokuvanäytöksiä

Työpajoja ja tekijävieraita - tule mukaan tutustumaan elokuvien ihmeelliseen maailmaan!

Elokuvanäytösten ohella Junior Ciné tarjoaa oheistoimintaa aina päiväkoti-ikäisistä alkaen. Työpajoihin on kätevä sujahtaa vaikka suoraan päivän elokuvanäytöksestä!

Pienimpien työpajoissa tutustutaan liikkuvan kuvan ihmeelliseen maailmaan animoimalla omia sankareita ja erilaisia esineitä henkiin eri tekniikoilla. Pajat ovat päiväkotiryhmille maksuttomia, ja niihin pääset tutustumaan lähemmin täällä

Alakouluille suunnatuissa työpajoissa päästään tekemään suosituiksi nousseita lego-animaatioita sekä tutustumaan erilaisiin animaatiotekniikoihin. Pajat ovat kouluryhmille maksuttomia, ja niihin pääset perehtymään tarkemmin täällä.

Yläkouluikäisiä ja vanhempia elokuvanystäviä hemmotellaan kahdella erikoisnäytöksellä. Elokuvan Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset tiimoilta elokuvasivusto Kelaamo.fi järjestää Meet & Greet -tapahtuman yhdessä elokuvantekijöiden kanssa. Tartu tilaisuuteen ja tule tapaamaan nuoria näyttelijätähtiä!

Festivaalilla ennakkonäytöksessä nähtävä, kotimainen dokumenttielokuva Miehen malli tarjoaa ajankohtaisesti pohdittavaa sukupuolesta ja tasa-arvosta. Elokuvanäytöksen yhteydessä järjestetään työpaja Poikien talon kulttuurisensitiivisen poikatyön vastaavan ohjaajan kanssa, missä pohditaan millaista on olla nuori 2010-luvulla. Tätä tilaisuutta ei kannata jättää välistä!

Tätä ja kaikkea muuta on Junior Ciné!