Info

Espoo Ciné & Junior Ciné


ESPOO CINÉ

Seuraava, järjestyksessään 30. Espoo Ciné -elokuvajuhla pidetään toukokuussa 2019. Espoo Ciné on yksi Suomen suurimmista elokuvafestivaaleista ja vuosien mittaan Espoo Cinéstä on muodostunut keskeinen uuden eurooppalaisen elokuvan esittäjä Suomessa.

Festivaalilla nähdään mielenkiintoisimpia uusia elokuvia sekä asemansa jo vakiinnuttaneilta mestareilta että vasta nousemassa olevilta uusilta kyvyiltä. Erityistä huomiota kiinnitetään naisiin elokuvantekijöinä sekä esikoiselokuviin.

Vuodesta 2017 lähtien lapsille ja nuorille suunnattu laaja ohjelmisto on ollut koottuna omaksi kokonaisuudeksi nimeltä Junior Ciné.

JUNIOR CINÉ

Junior Ciné on eurooppalaiseen lasten ja nuorten elokuvaan keskittyvä tapahtuma, joka järjestetään osana kansainvälistä Espoo Ciné -elokuvafestivaalia. Tapahtuman ohjelmaan sisältyy elokuvanäytösten lisäksi työpajoja lapsille ja nuorille sekä koulutusta opettajille. Junior Cinén näytökset järjestetään ja tapahtumat järjestetään arkisin päiväaikaan, jotta koulujen ja päiväkotien on mahdollisimman helppo osallistua. Koko perheen ohjelmaa on tarjolla myös viikonloppuna järjestettävänä Perhepäivänä.

Järjestyksessään kolmatta Junior Cinéä vietetään toukokuussa 2019.

Palaute

Oliko käyntisi Junior Cinéssä mieluinen? Olisimmeko voineet tehdä jotain toisin? Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitämme tapahtumaa entistä paremmaksi! Jos toivot takaisin vastausta, jätäthän yhteystietosi.

Anna nimesi.
Anna sähköpostiosoitteesi.
Uutiskirje
Tietosuojakäytäntö
Sinun on hyväksyttävä tämän sivuston tietosuojakäytäntö, ennen kuin voit lähettää lomakkeen.