Ilmoittaudu Junior Cinén kummiluokaksi!

Tule mukaan toteuttamaan kevään 2020 festivaalia!


Mitä tapahtuu elokuvafestivaalin kulissien takana? Miten suuren yleisön kulttuuritapahtuma oikein rakentuu? Ilmoittaudu mukaan Junior Cinén kummiluokaksi ja tule tutustumaan elokuvien kiehtovaan maailmaan!

Festivaalitiimin apuna jo kahtena vuonna toimineet espoolaiset kummiluokkalaiset ovat aktiivisesti osallistuneet elokuvatapahtuman tuotantoon (tunnelmia voi käydä aistimassa Instagramissa, @juniorcineff). Etsimmekin nyt jälleen kahta elokuvista ja sosiaalisesta mediasta kiinnostunutta ryhmää toteuttamaan yhdessä seuraavan kevään festivaalia!

Junior Cinén kummiluokka toimii festivaalitiimin apuna ja avustaa erilaisissa tehtävissä festivaalin aikana Espoon Tapiolassa. Tehtävissä tutustutaan niin ryhmien opastukseen kuin tekijävieraiden haastatteluun sekä sosiaalisen median sisällöntuotantoon. Myös ennen elokuvia valkokankaalla esitettävän festivaalitrailerin tekeminen on mahdollista toteuttaa!

Ideaaliryhmämme on energinen ja ahkerasti toimeen tarttuva, elokuvista ja sosiaalisesta mediasta kiinnostunut espoolainen 5. tai 6. luokka. Tapahtumapaikka sijaitsee helppojen kulkuyhteyksien päässä Tapiolan alueella.

Ilmoittautuminen kummiluokaksi käynnistyy maanantaina 16.12.2019 ja mukaan voi ilmoittautua aina perjantaille 14.2.2020 saakka. Mukaan valituille ryhmille ilmoitetaan valinnasta helmikuun aikana.

Ensi kevään festivaali järjestetään 4.-10.5.2020.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: maria.lehtonen(a)espoocine.fi

Niittykummun koulun kummiluokkalaisia hetkeä ennen ryhmien saapumista (kevät 2019)

Perkkaanpuiston koulun kummiluokkalaisia haastattelemassa Supermarsu-elokuvan tekijävieraita (kevät 2019)

Kirkkojärven koulun kummiluokkaiset valmiina ottamassa ryhmät vastaan (kevät 2018)