Gabriele Salvatores

Näkymätön poika

Il ragazzo invisibile

Italia, Ranska 2014
Italiankielinen, tekstitys suomeksi
100 min
Sallittu yli 12-vuotiaille
Suositellaan yli 12-vuotiaille
KULPS! 7.–8. luokat
Ohjaus: Gabriele Salvatores
Käsikirjoitus: Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi & Stefano Sardo
Näyttelijät: Ludovico Girardello, Noa Zatta, Valeria Golino, Fabrizio Bentivoglio, Christo Jivkov
Tuotanto: Nicola Giuliano, Francesca Cima, Carlotta Calori / Indigo Film & Rai Cinema
Kopion lähde: Espoo Ciné

13-vuotiaan Michelen elämä pyörii tutuilla urillaan: nälvimistä oppitunnilla ja tönimistä koulun käytävillä, kun kaverit seisovat sivussa. Tämä ei todellakaan tee vaikutusta Michelen suureen ja salaiseen ihastukseen Stellaan. Kaiken kukkuraksi Michelen äiti tarttuu turhan hanakasti poikansa asioihin. Michelen arkinen elämä saa epätavallisen käänteen, kun tiukassa paikassa hänen hartain toiveensa muuttua näkymättömäksi yllättäen toteutuu. Mitä tällaisen supersankarikyvyn kanssa tulisi tehdä? Muuttuuko Michelen elämä huvitteluksi vai seuraako uudesta kyvystä myös vastuuta?

Vuonna 2015 Euroopan elokuva-akatemian (EFA) nuorten tuomariston valitsema paras nuortenelokuva yhdistää mainiolla tavalla vauhdikasta fantasiaa arkiseen realismiin, huumoria unohtamatta.

Maria Lehtonen

ELOKUVAN OPPIMATERIAALI


Koronatilanteesta johtuen esityssalien paikkamäärää on rajoitettu eikä näytöksiin ole myynnissä yleisölippuja. Esityssalit täytetään väljästi ja ryhmien väliin jätetään turvavälit. Pääsääntöisesti saleissa on käytössä vain joka toinen rivi. Tarkemman istumaohjeistuksen saa paikan päällä esitysteatterissa. Tutustuthan ennen ilmoittautumista festivaalin turvallisuusohjeistuksiin.

Teethän ilmoittautumisen vain omalle ryhmällesi ja annathan kaikki pyydetyt yhteystiedot. Mikäli näytökseen saapuu paikalle muu ryhmästä vastuussa oleva aikuinen, ilmoita hänen yhteystietonsa lomakkeessa tai etukäteen sähköpostilla (maria.lehtonen(a)espoocine.fi).

Traileri

Näytökset