Info

Espoo Ciné & Junior Ciné


ELOKUUN 2021 TAPAHTUMAN JÄRJESTÄMISEN OSALTA ODOTAMME TÄLLÄ HETKELLÄ VIRANOMAISPÄÄTÖKSIÄ. TIEDOTAMME TAPAHTUMAN JÄRJESTÄMISESTÄ HETI, KUN SAAMME VAHVISTETTUA TIEDON.


ESPOO CINÉ

Seuraava, järjestyksessään 32. Espoo Ciné -elokuvajuhla pidetään elokuussa 2021. Espoo Ciné on yksi Suomen suurimmista elokuvafestivaaleista ja vuosien mittaan Espoo Cinéstä on muodostunut keskeinen uuden eurooppalaisen elokuvan esittäjä Suomessa.

Festivaalilla nähdään mielenkiintoisimpia uusia elokuvia sekä asemansa jo vakiinnuttaneilta mestareilta että vasta nousemassa olevilta uusilta kyvyiltä. Erityistä huomiota kiinnitetään naisiin elokuvantekijöinä sekä esikoiselokuviin.

Vuodesta 2017 lähtien lapsille ja nuorille suunnattu laaja ohjelmisto on ollut koottuna omaksi kokonaisuudeksi nimeltä Junior Ciné.

JUNIOR CINÉ

Junior Ciné on eurooppalaiseen lasten ja nuorten elokuvaan keskittyvä tapahtuma, joka järjestetään osana kansainvälistä Espoo Ciné -elokuvafestivaalia. Tapahtuman ohjelmaan sisältyy elokuvanäytösten lisäksi työpajoja lapsille ja nuorille sekä koulutusta opettajille. Junior Cinén näytökset ja tapahtumat järjestetään arkisin päiväsaikaan päiväkotien ja koulujen aikojen puitteissa.

Järjestyksessään neljättä Junior Cinéä vietetään elokuussa 2021.

Palaute

Oliko käyntisi Junior Cinéssä mieluinen? Olisimmeko voineet tehdä jotain toisin? Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitämme tapahtumaa entistä paremmaksi! Jos toivot takaisin vastausta, jätäthän yhteystietosi.

Anna nimesi.
Anna sähköpostiosoitteesi.
Uutiskirje
Tietosuojakäytäntö
Sinun on hyväksyttävä tämän sivuston tietosuojakäytäntö, ennen kuin voit lähettää lomakkeen.