Tapahtumapaikat

Tapahtumapaikat


Kino Tapiola (Mäntyviita 2, Tapiola)

Kino Tapiola on festivaalin oma tunnelmallinen elokuvateatteri, joka sijaitsee parin minuutin kävelymatkan päässä Espoon Kulttuurikeskuksesta.

Lisätietoa teatterin esteettömyydestä.

Kannusali (Kannusillankatu 4, Espoon keskus)

Kannusali on teatteri- ja elokuvaesityksiin ja konsertteihin suunniteltu esitysareena Espoon keskuksessa. Tunnelmallinen maanalainen teatteri tarjoaa monipuolista elokuva- ja tapahtumaohjelmaa kaikenikäisille.

Lisätietoa Kannusalin esteettömyydestä.

Sellosali (Soittoniekanaukio 1 A, Leppävaara)

Sellosali on akustisesti yksi pääkaupunkiseudun korkeatasoisimmista musiikkisaleista, jossa järjestetään säännöllisesti myös elokuvanäytöksiä. Sali sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ­­Espoon Leppävaarassa.

Lisätietoa Sellosalin esteettömyydestä.

Lasten kulttuurikeskus Aurora (Järvenperäntie 1-3, Järvenperä)

Lasten kulttuurikeskus Aurora on iloisten kohtaamisten paikka Espoon Järvenperässä lapsille ja aikuisille. Haluamme tuottaa hersyviä nauruja, kujeilevia katseita ja paljon hassuttelevia hetkiä kaikille pihapiirimme saapuville ystävillemme. Aurorassa esitetään animaatioita päiväkotiryhmille.

Lisätietoa Auroran esteettömyydestä.

Kino Regina (Keskustakirjasto Oodi, Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki)

Kino Regina on Kansallisen audiovisuaalisen instituutin elokuvateatteri. KAVIn esitystoiminnan ydintehtävä on elokuvahistorian ja elokuvakulttuurin monipuolinen esitteleminen. Suurten klassikoiden rinnalla Kino Reginassa nähdään niin nykyelokuvaa kuin taide- ja vaihtoehtoelokuvaakin.

Lisätietoa Kino Reginan esteettömyydestä.