Verkkofestivaali

Junior Ciné -verkkofestivaali 2021


Vuoden 2021 Junior Ciné järjestetään poikkeuksellisesti verkkotapahtumana. Alkusyksyn koronatilanteen vuoksi määrätyt rajoitukset tapahtumiin osallistumisen osalta eivät mahdollista Junior Cinén teatterinäytösten järjestämistä lapsi- ja kouluryhmille. Teatterinäytösten sijaan tarjolla on verkkonäytöksiä niin festivaalin aikana kuin festivaalin jälkeisellä viikolla. Näin mahdollisimman moni kiinnostunut pääsee nauttimaan elokuvista syksyn alkuun, turvallisesti oman ryhmän kesken omissa tiloissa.

Verkkonäytöksen tilaaminen


Junior Cinén verkkonäytökset ovat tarjolla espoolaisille koulu- ja päiväkotiryhmille KULPS!in puitteissa. Esitykset ovat ryhmille maksuttomia KULPS! –mielin määrin –esityksiä. Tarjolla on valikoima eurooppalaisia lasten- ja nuorten elokuvia ja näytökset ovat katsottavissa rajoitetun ajan. Näytökset tilataan katsottavaksi verkkolomakkeen kautta elokuvan esittelysivulta.

Tilaukset tehdään ryhmäkohtaisesti. Mikäli useampi ryhmä haluaa katsoa saman tai useamman esityksen, pitää jokaisen ryhmän osalta tehdä oma tilaus. Tutustu ennen tilausta huolellisesti esityksen sisältöön ja esimerkiksi ikäsuosituksiin. Kaikissa elokuvissa on suomenkielinen tekstitys (pl. päiväkodeille suunnatut esitykset, joissa ei ole dialogia).

Elokuvia voi tilata katsottavaksi ennen tapahtuman alkua sekä tapahtuman aikana. Elokuvien katsomiseen oikeuttavia tunnuksia toimitetaan 23.8. alkaen. Mikäli tunnuksia ei kuulu, tarkistathan vielä roskapostin, ja ole tarvittaessa yhteydessä.

Elokuvat katsotaan Vimeo-alustalta. Alusta toimii verkkoselaimella eikä vaadi kirjautumista tai latauksia/asennuksia, vain toimivan selaimen ja verkkoyhteyden.


VERKKOFESTIVAALIN ELOKUVIEN TILAUSAIKA ON PÄÄTTYNYT. KIITOS OSALLISTUMISESTA!KULPS!-hankkeeseen liittyen kaikki Junior Cinén näytökset ovat espoolaisille koulu- ja päiväkotiryhmille maksuttomia KULPS!-mielin määrin -käyntejä.

Kysymyksissä ja ongelmatilanteissa olethan ensi sijassa yhteydessä Junior Cinén koordinaattoriin (maria.lehtonen(a)espoocine.fi / +358 40 362 4115).